BEST SPRINTER SERVICE – Transport Cooperation Platform

Oplossing
Resultaten
Klant
Oplossing

TRANS-Platform – web-based applicatie geïntegreerd met Suivo

Elke transporteur heeft een breed overzicht van zijn activiteiten. Daarnaast is er een minimum aan administratieve input nodig voor de verwerking van opdrachten, opvolging, calculatie tot en met facturatie.
Medewerkers en chauffeurs kunnen via deze mobiele applicatie hun persoonlijke agenda van uurroosters, vakantieperiodes of andere beheren en hebben een gedetailleerd overzicht van elke voor hen bestemde opdracht.
Kortom, een combinatie van software en hardware, die nauwgezet en efficiënt beheer mogelijk maken waardoor de transporteur kan groeien.

Middels een innovatief platform zullen verschillende transporteurs in staat zijn op een eenvoudige en efficiënte wijze samen te werken en zo verschillende transportopdrachten te kunnen uitvoeren. Hierdoor willen we klanten nog sneller beleveren en met dezelfde chauffeurs nog meer opdrachten per dag kunnen doen.
Mirko Vandeborne, Zaakvoerder Best Sprinter Service
Resultaten

Verhoogde efficiëntie

De werknemers en onderaannemers beschikken over een tablet waarop ze hun persoonlijke agenda van uurroosters, vakantieperiodes of andere beheren. En waarop ze een gedetailleerd overzicht hebben van de opdrachten die hen via de webapplicatie werden doorgestuurd

Digitaal doorsturen van transportopdrachten

Dispatching maakt de transportopdracht aan en stuurt deze naar de tablet van de chauffeur, die zo een gedetailleerd overzicht heeft van elke voor hen bestemde opdracht. Fouten worden op die manier voorkomen. Na afloop kan de klant de opdracht digitaal handtekenen zodat BSS en de klant een real-time proof of delivery (POD) hebben.

Betere opvolging van transportopdrachten

Er is real-time feedback over uitgevoerde taken/acties en alle informatie is beschikbaar op 1 plaats.

Verhoogde transparantie en snelle facturatie

De proof of delivery bevat alle nodige gegevens (geleverd wanneer, op welke locatie, bij wie, …) voor het opmaken van snelle, heldere facturen.

Klant
Best Sprinter Service is een transportfirma gespecialiseerd in sneltransport. Zij bieden ook ADR en geconditioneerd transport op maat aan.

  • Klant: Best Sprinter Service
  • Datum: 2016
  • Web: www.bsseurope.be