DENY LOGISTICS – TMS gekoppeld aan communicatiesysteem voor chauffeurs

Resultaten
Klant
Resultaten

Zicht op rendabiliteit

Aangezien de implementatie volledig is afgerond hebben we vandaag een vrij goed zicht op de rendabiliteit voor onze organisatie. Meer bepaald kunnen we nu op een vrij efficiënte en correcte manier de rendabiliteit van onze wagens in ons distributiewerk natrekken. Zelfs vooraf hebben we een zicht op het rendabel inzetten van onze wagens.

Kilometerheffing

Ook bij de invoering van de kilometerheffing heeft het systeem goed geholpen: door de combinatie van de twee systemen heeft Deny nl. vrij vlot een zicht op de afgelegde trajecten en de genomen wegen, waardoor zij de huidige kosten van deze trajecten snel konden koppelen aan de bijkomende kost van de kilometerheffing.

Na het inzicht in de kosten en het verkocht krijgen aan de klanten hebben we door de vlotte offerte opvolging en integratie van de tarieven, de aanpassingen van de kilometerheffing kunnen integreren en dan ook de kilometerheffing vanaf dag 1 kunnen doorrekenen.
Benoit Deny, Zaakvoerder Deny Logistics
Klant
DENY LOGISTICS: Van pionier in douane begin 1900 tot “State-of-the-Art logistieke speler van de nieuwste generatie. Vakbekwaam personeel, jarenlang opgebouwde know-how en de modernste infrastructuur zijn DE pijlers voor een optimale dienstverlening van DENY LOGISTICS.