INTEGAN – Trackingsysteem voor 60 engineers

Oplossing
Resultaten
Klant
Oplossing

Intgan rustte zijn service vloot van 60 voertuigen uit met een betrouwbare, geavanceerde gps-tracker van Suivo. De bestelwagens en caddies werden voorzien van een vaste zwarte doos in de motor en de chauffeurs kregen een gps toestel op het dashboard.

Het dispatchingteam plant de opdrachten in ERP Navision en stuurt het adres voor de job via de interface en het platform van Suivo naar het gps toestel. De technicus moet alleen maar op ‘GO’ drukken en wordt naar de job geleid.

Suivo ondersteunt dispatching en field services:

We zochten een ‘track & trace’-oplossing waarin we o.a. automatisch adressen en nuttige locaties kunnen importeren. Daarbij kwam de uitgebreide ervaring van Geo Solutions met backoffice-integratie goed van pas. Het was duidelijk dat ze thuis zijn in IT. Ze kenden ons Navision Solution Center (iFacto) zelfs nog van vorige projecten.
Guy De Meulder, ICT Manager Integan
Resultaten
Suivo ondersteunt dispatching en field services:

  • Minder handmatig werk dankzij de integratie
  • Eenvoudigere detectie van anomalieën
  • Beter overzicht door POI’s

 

Het is moeilijk te zeggen hoeveel ‘return on investment’ de trackingoplossing ons werkelijk oplevert. Maar meten is weten, en alleen de combinatie van al onze systemen geeft ons de broodnodige inzichten die ons toelaten efficiënter te werken en onze medewerkers op de weg te managen.
Guy De Meulder,
Klant

Integan is een netwerkbedrijf voor kabel-communicatie dat actief is in de provincie Antwerpen. Niet minder dan 98 technici zorgen voor de installatie, de reparatie en het onderhoud van (digitale) tv, radio, internet, telefonie en datacommunicatie.