LIER – Voertuigvolgsysteem voor stadsvoertuigen en zoutstrooiers

Oplossing
Resultaten
Klant
Oplossing

Suivo Trackingsysteem overtuigt door nauwkeurige live demo

In de zoektocht – naar de geschikte Track & Traceoplossing voor 62 voertuigen en machines van de Stad Lier werd er – een onderhandelings-procedure met bekendmaking opgestart. Uit een dertigtal inschrijvers werd Suivo als beste oplossing gekozen. Tijdens de onderhandeling werd er een live-demotraject gevraagd. Opvallend hierbij was dat de Suivo Blackbox iedere belangrijke trajectwijziging registreerde.

Gedetailleerde rapportering

De voertuigen en machines (grasmaaiers en zoutstrooiers) werden door het gecertificeerde Suivo-installatieteam niet alleen uitgerust met de Suivo Blackbox, maar ook met een identificatiesysteem en een startonderbreker. Het voertuig kan pas gestart worden als een persoon zich identificeert met een badge. Bij de zoutstrooiers werd een PTO-koppeling met de Blackbox gerealiseerd, hierdoor wordt zichtbaar wanneer de zoutmachine waar aan het werk was. Ook voor de veegmachines krijgt Stad Lier op deze manier inzicht in het gebruik.

Resultaten

In de wolken met het nieuwe tracking systeem

Stad Lier kan nu in realtime zien waar en wanneer er reeds zout gestrooid werd. Ook in de zomer komen er regelmatig vragen over het onderhoud van parken en plantsoenen. Daarom werden ook grasmaaiers en veegmachines uitgerust met een Suivo Blackbox. De Suivo-rapporten leveren handige beleids- en managementinformatie. Deze geven inzicht in de verschillende prestaties per opdracht, zoals het aantal werkuren per opdracht, het aantal draaiuren van de machines enz.

Wij kunnen kosten besparen en een veel betere service aan de inwoners van Lier bieden.
Dirk Coeckx, Logistiek Verantwoordelijke, Stad Lier
Klant
Stad Lier bestaat 800 jaar en er wordt heus niet stilgezeten. De stad wil een trefpunt zijn voor mensen waar het veilig en aangenaam wonen is. Stadspromotie brengt Lier onder de aandacht en zorgt voor toerisme en toenemende commerciële activiteiten. Een optimale dienstverlening aan de burgers vormt hierbij het uitgangspunt.

  • Klant: Stad Lier
  • Datum: 2012
  • Web: www.lier.be

Download de volledige case van Stad Lier

Ontdek hoe medewerkers van Stad Lier machines en voertuigen efficiënter inzetten.

Voornaam*

Achternaam*

Uw E-mail*

Bedrijf*

Omvang van uw vloot*

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we je op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Hoe we dit doen en waarom lees je in onze Privacy Policy op: www.suivo.com/privacy-policy

Mogen we je af en toe een e-mail sturen?
Ja, graag!