LARECO: Mobiliteitsvergoeding, kilometervergoeding en checkinatwork

LARECO: Mobiliteitsvergoeding, kilometervergoeding en checkinatwork

Het Bornemse bedrijf Lareco, specialist op vlak van machinaal straatwerk en grotere infrastructuurwerken, heeft 40 bedrijfswagens uitgerust met het telematicasysteem van Suivo om de whereabouts van zijn voertuigen en personeel nauwgezet op te volgen.

Suivo biedt ook een efficiënte manier om de mobiliteitsvergoeding te berekenen. Bekijk hoe ze dit doen op deze werf!

Wij moesten een oplossing vinden om tegemoet te komen aan de wetgeving van de aanwezigheidsregistratie. In het begin hebben we dat handmatig gedaan, via de site van de RSZ, die helemaal niet gebruiksvriendelijk is. En toen hebben wij Suivo leren kennen. Lareco Bornem heeft zich het eerste jaar vooral gefocused op het automatiseren van de kilometer- en mobiliteitsvergoeding en van de aanwezigheidsadministratie. Dit betekende op zich al een zeer grote ontlasting van onze administratieve medewerkers.
Ludovic Légat, Directievertegenwoordiger – Preventieadviseur
Net als Kranen Michielsens overweegt Lareco om zijn samenwerking met Suivo verder uit te breiden. Via een geautomatiseerde loonregistratie hoopt het bedrijf zijn back-office nog verder te kunnen ontlasten.
Al bij al willen wij onze werfadministratie efficiënter laten verlopen en op termijn rekenen wij erop dat wij 1 dag per week gaan uitsparen naar loonsadministratie en alles wat daarmee te maken heeft.
,
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook