ONTDEK SUIVO – HET MODULAIR TELEMATICA SYSTEEM

Je beslist zelf welke modules je aanschaft, nu en eventueel in een latere fase. Start gewoon met onze standaardproducten. Updaten, verder uitbreiden en integreren kan altijd dankzij de brede waaier aan mogelijkheden van Suivo software en hardware opties.

GPS TRACKING

Met het zeer nauwkeurige Suivo GPS Tracking systeem weet je perfect waar jouw voertuigen, werknemers en andere activa zijn en dit op elk moment van de dag.
Je vloot in één oogopslag

MOBIELE OPLOSSINGEN

Digitaal taken aan medewerkers sturen, klanten op mobiele werkbonnen voor ontvang laten tekenen of een ‘draagbare’ navigatie en tracking oplossing? Ontdek de talloze voordelen.
Vergemakkelijk je werk

TIJDSREGISTRATIE

Reduceer je administratieve rompslomp en elimineer de verspilling van ontelbare vellen papier door de registratie van de werkuren van je mobiel personeel te automatiseren.
Kies een tijdsregistratie systeem

FLEET MANAGEMENT

Ontdek de handige tools van Suivo om de conditie van je vloot in de gaten te houden én je wagenpark te beschermen.
Minder onderhoudskosten

RIJGEDRAG

Suivo reikt de nodige gegevens aan om je rijgedrag te verbeteren. Resultaat: lagere kosten, een beter milieu, extra veiligheid en een lager stressniveau bij je chauffeurs. 
Stimuleer zuinig en veilig rijden

INTEGRATIE

De Suivo laat klanten alle vloot data gebruiken in de eigen bedrijfsprocessen. Waardevolle informatie van het wagenpark is naadloos geïntegreerd zodat je nog slechts 1 systeem hebt om in te werken.
Werk met 1 systeem

ANALYTICS

Suivo verzamelt informatie over je voertuigen en mobiele medewerkers en stelt dit overzichtelijk voor. Suivo Analytics: de juiste info op het juiste moment, voor het nemen van doordachte beslissingen.
Neem goede beslissingen

ADMIN & GEBRUIKERSBEHEER

De Admin functionaliteit is een gebruiksvriendelijke toepassing waarmee je kan instellen wat een gebruiker mag zien/doen als hij of zij op de Suivo webapplicatie inlogt. Verder beheer je hier ook voertuigen en locaties.
Beheer Suivo

Hou je vloot in de gaten en verhoog je klantenservice!