Ontdek het modulair telematica systeem

Je beslist zelf welke modules je aanschaft, nu en eventueel in een latere fase. Start gewoon met onze standaardproducten. Updaten, verder uitbreiden en integreren kan altijd dankzij de brede waaier aan mogelijkheden van Suivo software en hardware opties.
GPS TRACKING
Met het zeer nauwkeurige Suivo GPS Tracking systeem weet je perfect waar jouw voertuigen, werknemers en andere activa zijn en dit op elk moment van de dag.
Je vloot in één oogopslag
MOBIELE OPLOSSINGEN
Digitaal taken aan medewerkers sturen, klanten op mobiele werkbonnen voor ontvang laten tekenen of een ‘draagbare’ navigatie en tracking oplossing? Ontdek de talloze voordelen.
Vergemakkelijk je werk
TIJDSREGISTRATIE
Reduceer je administratieve rompslomp en elimineer de verspilling van ontelbare vellen papier door de registratie van de werkuren van je mobiel personeel te automatiseren.
Kies een tijdsregistratie systeem
FLEET MANAGEMENT
Ontdek de handige tools van Suivo om de conditie van je vloot in de gaten te houden én je wagenpark te beschermen.
Minder onderhoudskosten
RIJGEDRAG
Suivo reikt de nodige gegevens aan om je rijgedrag te verbeteren. Resultaat: lagere kosten, een beter milieu, extra veiligheid en een lager stressniveau bij je chauffeurs. 
Stimuleer zuinig en veilig rijden
INTEGRATIE
De Suivo laat klanten alle vloot data gebruiken in de eigen bedrijfsprocessen. Waardevolle informatie van het wagenpark is naadloos geïntegreerd zodat je nog slechts 1 systeem hebt om in te werken.
Werk met 1 systeem
ANALYTICS
Suivo verzamelt informatie over je voertuigen en mobiele medewerkers en stelt dit overzichtelijk voor. Suivo Analytics: de juiste info op het juiste moment, voor het nemen van doordachte beslissingen.
Neem goede beslissingen
ADMIN & GEBRUIKERS
De Admin functionaliteit is een gebruiksvriendelijke toepassing waarmee je kan instellen wat een gebruiker mag zien/doen als hij of zij op de Suivo webapplicatie inlogt. Verder beheer je hier ook voertuigen en locaties.
Beheer Suivo

Suivo: optimaal beheer van al je assets

We bieden je een innovatief platform voor het opvolgen van AL je waardevolle assets: voertuigen, machines en gereedschappen, maar ook je medewerkers. Kies gewoon zelf wat je nodig hebt.

Hou je vloot in de gaten en verhoog je klantenservice!