Fleet Management & wagenpark

Home » Functies » Fleet Management & wagenpark

WAGENPARK EN BESTUURDER VEILIG ONDERWEG

Je wagenpark goed opvolgen is belangrijk, bijvoorbeeld om kosten door een laattijdig onderhoud te voorkomen. Daarnaast is elk voertuig een grote investering voor je firma en dus belangrijk het goed te beschermen.

Onderhoudsmodule

De onderhoudsmodule geeft een overzicht van de voertuigen en onderdelen die in onderhoud moeten. De Suivo webapplicatie stuurt een automatische verwittiging (sms/e-mail) naar de vloot- en wagenparkverantwoordelijke. Ontdek hoe het werkt!

Temperatuurcontrole

De module temperatuurcontrole  zorgt ervoor dat je steeds weet of je koelsystemen nog correct functioneren. De Suivo webapplicatie waarschuwt je als de temperatuur boven of onder een bepaalde drempel gaat. Ontdek meer!

Startonderbreker

Wil je je wagenpark beveiligen tegen diefstal of ongeoorloofd gebruik, dan kan je een startonderbreker installeren. Stel de startonderbreker in van op afstand met één simpele muisklik. Beveilig je wagenpark!

Meldingen over je wagenpark

Dankzij allerlei fleet management meldingen houd je je wagenpark extra in de gaten. Je kan instellen dat je een waarschuwing krijgt als een onbekende bestuurder zich aanmeldt, of als een voertuig in een onbekende zone komt. Suivo is op die manier een enorme hulp bij de beveiliging tegen diefstal of sabotage. Houd controle over je wagenpark!

Bespaar tijd en geld. Volg je wagenpark digitaal op!