GPS Tracking

Home » Functies » GPS Tracking

GPS TRACKING: VERBETER JE PLANNING EN VERHOOG JE KLANTENSERVICE

Suivo Track & Trace bepaalt de positie, de status en de bewegingen van een voertuig waardoor je perfect weet waar jouw voertuigen, werknemers en andere activa zijn. Op elk moment van de dag. Resultaat: verbetering van de planning en verhoging van de klantenservice.

GPS-tracking
GPS tracking biedt altijd een up to date overzicht wie zich waar bevindt. In real time een accurate kijk op: een kaart of in de vorm van een tabel. Verschillende kleuren en detail pop-ups zorgen ervoor dat je snel een goed beeld krijgt van de status van je voertuigen, bestuurders en passagiers.
GPS-tracking
GPS tracking: Kaart overzicht
Via dit overzicht krijg je toegang tot de gegevens van je vloot: vrachtwagens, lichte vrachtwagens, grote camionetten, kleine camionetten, auto’s, bromfietsen, elektrische fietsen, fietsen. Suivo geeft real time de locatie en de identificatie van de voertuigen, bestuurders en passagiers weer.

  • Deel je wagenpark in per dienst, per type voertuig of per groep werknemers en geef elke groep een andere kleur.
  • Toon specifieke locaties op de kaart, bijvoorbeeld een depot, magazijn, postkantoor. Deel deze locaties in in groepen en geef elke groep een aparte kleur.
  • Integreer je eigen GIS kaarten (bijvoorbeeld alle postkantoren) bovenop de Suivo kaarten.
GPS tracking: Lijst overzicht
Het lijst overzicht toont de huidige status en gedetailleerde gegevens van alle voertuigen in de vorm van een tabel.

  • Je zoekt heel snel specifieke data op dmv. een quick search functie. Door te klikken op een voertuig krijg je een detail pop-up met daarin de details van dit voertuig.
  • Voor uitgebreider zoekwerk stel je geavanceerde filters in op de weergegeven data.
Suivo GPS tracking biedt verschillende live tracking functionaliteiten waardoor je heel efficiënt kan werken. Maak indruk op je klanten met de snelst mogelijke service of levering.
Bekijk enkel die data die voor jou belangrijk zijn
Wil je heel snel de juiste medewerker voor een bepaalde taak opsporen? Dankzij handige drag & drop filters doe je gerichte opzoekingen.

  • Je kiest zelf welke live GPS tracking data je bekijkt door te kiezen uit een uitgebreide set parameters.
  • Je filtert niet enkel op personen, voertuigen, locaties, maar ook op andere nuttige parameters zoals personenstatus (bijv. beschikbaar, mobiliteit, rust), voertuigtype (bijv. vrachtwagen, koelwagen), extra aansluitingen (bijv. zwaailichten, zoutstrooiers), …
Vind snel wie dichtstbij is
Via “Zoek op locatie” ga je na wie van je medewerkers het dichtst bij een bepaald adres is. Zo kan je snel reageren op vragen van klanten.

  • Suivo biedt optioneel de mogelijkheid de dichtstbijzijnde voertuigen te tonen op basis van verkeersinformatie ipv. in vogelvlucht.
  • Je bent er dus zeker van dat het voertuig dat eerst getoond wordt ook daadwerkelijk het snelst op de locatie is.

GPS tracking: Creëer meer vrijheid en flexibiliteit voor je vloot!