Mobiele Transport App

Home » Functies » Mobiele oplossingen » Mobiele Transport App

Razendsnel: transportopdrachten digitaal versturen

De mobiele transport app zorgt voor een digitalisering van transportopdrachten waardoor je sneller werkt, minder papierwerk hebt en je transportopdrachten online opvolgt. Duid eenvoudig aan of je chauffeur moet laden en/of lossen, vul alle details van de lading van de vracht in en laat je klant digitaal tekenen. Zo beschikken jij en je klant over een proof of delivery (POD).

Efficiëntieverhoging door mobiele transport app 

  • Transportopdrachten digitaal versturen
  • Proof of delivery: digitaal en real-time
  • Transportopdrachten online opvolgen
  • Eenvoudige administratie
  • Leeggoed beheer
  • Makkelijke integratie (ERP/ TMS/Planningstools, etc.)

Real-time proof of delivery

Je klant kan digitaal handtekenen zodat jij en je klant een real-time proof of delivery (POD) hebben. Dit is belangrijk als detailbewijs en maakt snelle, heldere facturen mogelijk (geleverd wanneer/ op welke werf/ bij wie, …).

Leeggoed beheer

Met de transport app registreer je verplaatsingen van leeggoed per losopdracht. Zo beheer je leeggoed op een intelligente en papierloze manier.

Tijdsregistratie

Tijdsregistratie is een andere mogelijkheid. De chauffeur duidt met één simpele klik aan wanneer hij moet wachten om te laden of lossen. Je brengt wachttijden in kaart en kan ze visualiseren in een handig rapport.

Digitalisering van je workflow

De mobiele transport app maakt een digitalisering van de workflow mogelijk, zonder in een ERP-systeem te moeten investeren. Werk je al met een ERP-systeem, dan kan de transport app hier naadloos in geïntegreerd worden.

Wil je jouw transportopdrachten digitaal versturen? Bel ons op +32 (0)3 451 36 40 of: