Transport & Logistiek Suite

Home » Functies » Transport & Logistiek Suite

Transport & Logistiek Suite

Een perfecte combinatie van Suivo functies met een specifieke focus op de unieke uitdagingen van transportbedrijven, dat is hetgeen onze toepassingen u bieden.

Deze omvatten bovendien GPS tracking, brandstofgegevens, Driver Behaviour Monitoring, navigatietoepassingen en externe tachograaf downloads.

E-CMR of elektronische vrachtbrief

Value Engineers (met ondersteuning van hun Partner Suivo Telematics) heeft als een van de eerste bedrijven de accreditatie ontvangen voor hun elektronische vrachtbrief (e-CMR) voor de Belgische markt.
Door het vermijden van papier worden zowel dubbelwerk als fouten meteen geëlimineerd. Dit levert een tijdwinst in het gehele administratieve proces (geschatte besparing € 6,21 per vrachtbrief).

Transportopdrachten digitaal versturen

De mobiele transport app zorgt voor een digitalisering van transportopdrachten waardoor je sneller werkt, minder papierwerk hebt en je transportopdrachten online opvolgt. Duid eenvoudig aan of je chauffeur moet laden en/of lossen, vul alle details van de lading van de vracht in en laat je klant digitaal tekenen. Zo beschikken jij en je klant over een proof of delivery (POD).

Ga meteen aan de slag en laat je chauffeurs efficiënter rijden!

Bespaar op brandstofkosten

Suivo reikt de nodige gegevens aan om je rijgedrag te verbeteren. Dankzij een koppeling met de CAN-bus.

Download tachograaf

Naast de verplichte archivering van de voertuigdata en gegevens van de bestuurderskaart, zorgt de digitale tachograaf van Suivo voor het real time uitlezen van de bestuurdersgegevens.

Container tracking

Weet je niet meer waar je containers, aanhangwagens en trailers zich juist bevinden? Onze geautomatiseerde container tracking oplossingen helpen je containers, trailers en ander materieel te lokaliseren. We kunnen de locatie bepalen van objecten met of zonder eigen energievoorziening.

Klik hier en kijk hoe het werkt!

Container tracking

WORD WAKKER.
Voor het te laat is.

Ario is een uniek aandachts- en slaapmonitoringsysteem, ontworpen voor zware bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens en autocars.

Sturen is bij zware bedrijfsvoertuigen een opeenvolging van microbewegingen. Als deze bewegingen onderbroken worden, wil dat vaak zeggen dat de chauffeur van het voertuig afgeleid of aan het indommelen is.

Vermijd ongevallen. Ontdek hier hoe Ario werkt!

Ga meteen aan de slag en laat je chauffeurs efficiënter rijden!