Nethys kiest Suivo Telematics voor huidige en toekomstige vereisten

Elke Kraemer
Nethys is actief in energie, telecommunicatie en industriële ontwikkeling en heeft een vloot van +- 600 voertuigen, voornamelijk personenwagens en kleine bestelwagens. Het bedrijf spitst zich vooral toe op het ontwikkelen van innovatieve industriële en technologische activiteiten. Nethys overkoepelt een aantal dochterondernemingen waaronder VOO, Tecteo, Resa en Elicio de bekendste zijn.
Nethys ging op zoek naar een performant telematicasysteem om op elk moment van de dag een up-to-date overzicht te hebben waar de bedrijfsvoertuigen zich bevinden. Daarnaast moesten de service techniekers kunnen badgen in het voertuig, met dezelfde badge die gebruikt wordt voor toegang tot de Nethys kantoren. Andere vereisten waren beveiliging van de voertuigen en opvolging van de onderhoudsbeurten, keuringen en reparaties.
Na een grondig marktonderzoek en evaluatie heeft Nethys gekozen voor Suivo Telematics om de volgende redenen:
  1. Suivo is een modulair systeem dat een antwoord biedt aan de uiteenlopende vereisten van Nethys.
  2. Suivo laat toe om rechten en profielen in te stellen per type gebruiker zodat de medewerkers van de verschillende dochterbedrijven toegang hebben tot de data van hun afdeling.
  3. Suivo is een cloud oplossing die meegroeit met hun toekomstige behoeften:
Technische set-up
De Nethys vloot is uitgerust met de Suivo telematica hardware, een RFID reader voor het scannen van de badges, een startonderbreker om het voertuig te beveiligen en een Garmin als GPS navigatie.

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *