Verbinden is ons DNA. We geloven dat technologie ongekende mogelijkheden biedt om mensen, voertuigen, materieel en locaties met mekaar te verbinden. Deze connectie levert een grote bijdrage aan ondernemingen om beter, efficiënter en veiliger te werken. Daar zijn we van overtuigd.

Ons engagement en onze ervaring, daar kun je op rekenen

Een team van enthousiaste ervaren medewerkers staat voor je klaar, om te helpen je voertuigen, medewerkers en materieel efficiënter in te zetten. Suivo werd opgericht in 2010 en we maken deel uit van Geo Square, specialist in Spatial Data, Tools & Technologies.

Veerle Goossens

Sales & Business Development Manager

Karel Govaerts

Account Manager

Kees Knop

Account Manager

Yassine Makhoukh

Account Manager

Frans Prop

Account Manager

Stan Verhaert

Account Manager

Elke Kraemer

Marketing Manager

Els Put

Product Marketeer

Frank Craen

Solutions Consultant

Robert Haubourdin

Product Manager

Johan Ceuppens

Business Consultant

Dries Leys

Technical Support

Timmy Van Wert

Technical Support

Jorgen Perdaen

Service & Operations specialist

Sven Van Peer

Service & Operations Specialist

An Heirman

Order Administration

Guanaëlle Bourez

Invoicing

Kristel Dewit

Human Resources

We denken mee

We nemen de term ‘oplossingen’ letterlijk, en geloven dat er een oplossing is voor elk probleem, hoe complex ook.  Naast standaard pakketten, bieden we oplossingen-op-maat aan. En indien nodig zorgen onze integratie-experten ervoor dat de Suivo applicaties perfect geïntegreerd worden in je bestaande bedrijfsprocessen en -toepassingen.

We werken samen

We geloven in de kracht van partnerships. We werken samen met hoogtechnologische bedrijven die net als wij vooruitstrevend zijn. We blijven ons aanbod uitbreiden en verbeteren, zodat we steeds de beste oplossingen kunnen aanbieden.

Wil je bij Suivo werken?

Om ons team te versterken en uit te breiden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s:

Frontend Developer

Als frontend ontwikkelaar help je dat onze klanten onze platform en onze LOOKS écht leuk en gebruiksvriendelijk vinden!  Je kan de verschil maken bij het ontwerp, het design en de ontwikkeling van ons Suivo platform! Heb je er zin in?

JAVA Developer

Om ons team in Edegem te versterken, zoeken we een gepassioneerde software engineer in JAVA die meewerkt aan het ontwikkelen van software van topkwaliteit.

Business Developer Telematics (Belgium)

We are looking for the sharpest minds in sales development to grow our business in Belgium.

Business Developer Telematics (Netherlands)

We are looking for a passionate business developer to help us grow our international business in the Netherlands. Sounds good? Take a look!

Suivo in cijfers…