Waarom Suivo ?

Ondernemingen helpen efficiënter te werken, dat drijft ons! We geloven hierbij in de kracht van het verbinden van mensen, voertuigen, materieel en locaties.

Efficiëntie door connectie

Verbinden is ons DNA. We geloven dat technologie ongekende mogelijkheden biedt om mensen, voertuigen, materieel en locaties met mekaar te verbinden. Deze connectie levert een grote bijdrage aan ondernemingen om beter, efficiënter en veiliger te werken. Daar zijn we van overtuigd.

We denken mee

We nemen de term ‘oplossingen’ letterlijk, en geloven dat er een oplossing is voor elk probleem, hoe complex ook.  Naast standaard pakketten, bieden we oplossingen-op-maat aan. En indien nodig zorgen onze integratie-experten ervoor dat de Suivo applicaties perfect geïntegreerd worden in je bestaande bedrijfsprocessen en -toepassingen.

We werken samen

We geloven in de kracht van partnerships. We werken samen met hoogtechnologische bedrijven die net als wij vooruitstrevend zijn. We blijven ons aanbod uitbreiden en verbeteren, zodat we steeds de beste oplossingen kunnen aanbieden.

Ons engagement en onze ervaring, daar kun je op rekenen

Suivo werd opgericht in 2010, en kent een sterke groei.
We maken deel uit van Geo Square, specialist in Spatial Data, Tools & Technologies.
Een team van 30 enthousiaste ervaren medewerkers staat voor je klaar, om te helpen je voertuigen, medewerkers en materieel efficiënter in te zetten.

Wil je bij Suivo werken?

Om ons team te versterken en uit te breiden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s:

Frontend Developer

Als frontend ontwikkelaar help je dat onze klanten onze platform en onze LOOKS écht leuk en gebruiksvriendelijk vinden!  Je kan de verschil maken bij het ontwerp, het design en de ontwikkeling van ons Suivo platform! Heb je er zin in?

JAVA Developer

Om ons team in Edegem te versterken, zoeken we een gepassioneerde software engineer in JAVA die meewerkt aan het ontwikkelen van software van topkwaliteit.

Business Developer Telematics (Belgium)

We are looking for the sharpest minds in sales development to grow our business in Belgium.

Business Developer Telematics (Netherlands)

We are looking for a passionate business developer to help us grow our international business in the Netherlands. Sounds good? Take a look!

Suivo in cijfers…

Modular | Flexible | Integrated

Bij Suivo is alles gericht op het verbeteren van de efficiëntie van je vloot wat zich concreet vertaalt in een verlaging van de kosten, een verbetering van de planning en een verhoging van de klantenservice.

Vlot op weg met Suivo

We willen dat je snel aan de slag kan met het Suivo Telematics platform. Elke maand organiseren we gratis workshops bij ons op kantoor. Of heb je liever een training op jullie locatie ? Dat kan ook!