Verbinden is ons DNA. We geloven dat technologie ongekende mogelijkheden biedt om mensen, voertuigen, materieel en locaties met mekaar te verbinden. Deze connectie levert een grote bijdrage aan ondernemingen om beter, efficiënter en veiliger te werken. Daar zijn we van overtuigd.

Ons engagement en onze ervaring, daar kun je op rekenen

Een team van enthousiaste ervaren medewerkers staat voor je klaar, om te helpen je voertuigen, medewerkers en materieel efficiënter in te zetten. Suivo werd opgericht in 2010 en we maken deel uit van Geo Square, specialist in Spatial Data, Tools & Technologies.

Dirk Lambrechts

Managing Partner

Karel Govaerts

Account Manager

Kees Knop

Account Manager

Yassine Makhoukh

Account Manager

Frans Prop

Account Manager

Stan Verhaert

Account Manager

Elke Kraemer

Marketing Manager

Els Put

Product Marketeer

Frank Craen

Solutions Consultant

Robert Haubourdin

Product Manager

Johan Ceuppens

Business Consultant

Dries Leys

Technical Support

Timmy Van Wert

Technical Support

Sven Van Peer

Service & Operations Specialist

An Heirman

Order Administration

Guanaëlle Bourez

Invoicing

Kristel Dewit

Human Resources

Meedenken

Ons team wil samen met jou nadenken over de optimale oplossing. We nemen de term ‘oplossingen’ letterlijk en geloven dat er een oplossing is voor elk uitdaging. Hoe complex het ook lijkt. Soms zit het eenvoudiger in elkaar dan je denkt. Naast standaard pakketten bieden we ook oplossingen-op-maat. Indien nodig zorgen onze integratie-experten ervoor dat de Suivo applicaties perfect geïntegreerd worden in je bestaande bedrijfsprocessen en -toepassingen.

Samenwerken

We dragen bij aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming van verschillende partners. Hierbij geloven wij in de kracht van partnerships en werken samen met hoogtechnologische bedrijven die net als wij vooruitstrevend zijn. Ons aanbod voor jou blijven we uitbreiden en verbeteren, zodat we klanten steeds de beste oplossingen kunnen aanbieden.
Ontdek met wie wij samenwerken

Jobs @ Suivo

Wil je ons team versterken? We zijn op zoek naar nieuwe collega’s:

Account Manager Iot & Telematica

Om onze business een verdere boost te geven zoeken we een commercieel talent die een centrale rol zal spelen in de verdere groei van ons bedrijf in België. Interesse? Stuur ons je cv!

Suivo in cijfers…