Pionira en Suivo bundelen krachten

Elke Kraemer

Antwerpen, 17 oktober 2017 – Technologiebedrijven Suivo, aanbieder van innovatieve telematica oplossingen, en Pionira, leverancier van e-CMR oplossingen voor transport & logistiek, kondigen vandaag hun samenwerking aan. Onder het motto “schoenmaker blijf bij je leest” brengen de twee bedrijven hun expertise op het gebied van telematica en de digitale vrachtbrief samen in één complete oplossing. Doel is de processen in de transportsector te digitaliseren. De communicatie met chauffeurs verloopt hierdoor sneller en makkelijker én administratie heeft tot 75% minder werk bij de verwerking van de vrachtbrieven.

Veerle Goossens, Sales Manager Suivo:
We hebben Pionira gekozen als partner omdat ze een stabiele, flexibele en future-proof oplossing voor digitale vrachtbrieven hebben. We geloven in de kracht van een sterk ecosysteem. We kiezen hierbij bewust voor partners met een specifieke kennis en ervaring om met ons telematicasysteem te koppelen. Enkel op die manier bieden wij onze klanten de béste oplossing.
De digitale vrachtbrief van Pionira zal werken op de mobiele hardware van Suivo Telematics. De digitale informatie van de e-CMR (elektronische vrachtbrief) wordt ter beschikking gesteld via de platformen van zowel Suivo als Pionira. Doel van de samenwerking is de verschillende partijen in de complexe logistieke keten met zo weinig mogelijk systemen te laten werken.
Barry Van Leuven, Manager Pionira:
Pionira is een onafhankelijk platform. We zoeken naar partnerships met vooraanstaande leveranciers van boordcomputers en Transport Management Systemen. Zo kunnen we waardevolle allianties vormen die onze klanten uit de logistieke wereld effectief vooruithelpen. We zijn een flexibel, open en neutraal platform en willen onze klanten standaard koppelingen aanbieden die een antwoord vormen op hun digitale behoeften.
Transport & Logistics Antwerpen
Meer info? Bezoek Suivo en Pionira op de Transport & Logistics beurs in Antwerpen (17-19 oktober). Suivo: stand 4114 (hal 4) en Pionira: stand 3141 (hal 3)
Over Pionira:
Pionira NV (joint venture DigiCMR & Portmade) biedt met DigiCMR onderscheidende en innovatieve oplossingen voor Transport en logistiek, gericht op het verbeteren van de productiviteit in de logistieke processen.
Over Suivo:
Suivo is een telematica en fleet managementsysteem, en maakt door middel van 8 modules een optimaal vlootbeheer mogelijk. Alles is gericht op het verbeteren van de efficiëntie van je vloot wat zich concreet vertaalt in een verlaging van de kosten, een verbetering van de planning en een verhoging van de klantenservice. Meer dan 500 klanten in verschillende sectoren gebruiken Suivo dagelijks en meer dan 25.000 voertuigen, assets en mobiele medewerkers zijn uitgerust met het Suivo platform.

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *