Seminar: 3 pijlers voor succesvolle Field Service Teams

Elke Kraemer

3 pijlers voor succesvolle Field Service Teams!

Service en onderhoud bepalen mee het succes van je bedrijf. Mond-tot-mondreclame is nog steeds belangrijk om een hogere omzet te behalen. Daarnaast kun je de macht van het internet niet meer negeren. Door sociale media krijgt een positieve klantenervaring meer waarde dan ooit tevoren.
Tijdens ons seminar krijg je verschillende oplossingen aangereikt voor Field Service organisaties. Deze oplossingen worden verduidelijkt met verhalen uit de praktijk (AB Flex Hydraulic Solutions en Geysen Industrial Maintenance).
Wil je antwoord op volgende vragen:
  • Hoe verbeter ik de efficiëntie van mijn field service team?
  • Hoe verlaag ik de cost-to-repair?
  • Hoe verhoog ik de time-to-cash?
  • Hoe kan ik mijn serviceploeg beter opvolgen en aansturen?
Kom dan naar ons seminar. Wij stellen je enkele handige oplossingen voor.

Related Posts

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *