Transport & Logistics Antwerpen 2017

Elke Kraemer

Bezoek Suivo op Transport & Logistics, 17-19 oktober 2017

Hal 4, stand 4114 (tussen Jost Group en Jungheinrich)

Van 17 tot en met 19 oktober vindt Transport & Logistics plaats in Antwerp Expo. Deze editie heeft extra aandacht voor multimodaal transport en datagedreven oplossingen. Dat laatste is nu net de passie van Suivo Telematics. Want onze oplossingen vormen jouw voertuigdata om tot een schat van informatie.

De complexe wereld van transport & logistiek vraagt heel wat van een transporteur. Optimale inzet van je vloot, real-time communicatie en transparante leverdocumentatie zijn hierbij cruciaal. Suivo helpt hierbij met tal van oplossingen: de mobiele transport app met real time proof of delivery, de e-CMR, trailer tracking, digitale tachograaf, het aanleveren van CAN-bus data, tools voor planningsoptimalisatie, integratie met TMS pakketten,…
En wist je dat Suivo zo goed als alles in kaart brengt? Van pompwagens, vorkliften, stradle carriers, over bestelwagens, vrachtwagens en trekkers tot trailers en containers, en natuurlijk niet te vergeten, ook je mobiele medewerkers.
Meer weten? Kom langs op onze stand en we vertellen je graag alles tijdens een hapje & drankje. Registreer je nu al en beleef het gratis met onze action code: 10092 !
Je vindt ons in hal 4, stand 4114 (tussen Jost Group en Jungheinrich)
Download nu onze gratis brochure “Subsidies voor veilig en groen transport” en ontdek welke systemen terugbetaald worden!

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *