Van Moer Logistics kiest Suivo voor opvolging van zijn trailers

Elke Kraemer

Van Moer Logistics kiest Suivo voor opvolging van zijn trailers

Van Moer Transport, onderdeel van Van Moer Logistics, gaat 600 trailers uitrusten met het Suivo track & trace systeem. Van Moer kan hierdoor zijn trailers beter opvolgen en een betere transportplanning opmaken. Daarnaast levert Suivo een systeem voor het opvolgen van de bandenspanning, met verhoogde veiligheid en brandstofbesparing als gevolg.

Bij Van Moer laten we niet graag iets aan het toeval over. Onze logistieke kracht zit ‘m net in de details, zo kunnen we de beste service geven aan onze klanten. Dankzij Suivo kunnen we een aantal knelpunten oplossen. Goed voor ons, want intern zullen we efficiënter kunnen werken. En goed voor onze klanten, want dankzij het systeem kunnen we onze service nog verbeteren.
Jo Van Moer, Eigenaar
Van Moer Logistics is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Zwijndrecht. De afdeling Van Moer Transport verzorgt oa. goederen- en containervervoer, zowel nationaal als internationaal. Een efficiënte transportplanning is essentieel in deze competitieve logistieke wereld. Van Moer doet hiervoor beroep op Suivo Telematics.
Dankzij Suivo heeft Van Moer real time inzicht in de positie van zijn trailers. Alle tracking info wordt gevisualiseerd zodat dispatching in één oogopslag ziet waar alle trailers zich bevinden. Zo zien ze of een trailer gekoppeld is of ergens losstaat, en kunnen ze een trailer die vrij is onmiddellijk inzetten voor een opdracht. Daarnaast zorgt Suivo voor diefstalpreventie: Van Moer Transport krijgt een melding wanneer een bepaalde trailer binnen of buiten een bepaalde zone komt.
Suivo is de ideale partner voor de toekomst, zij doen veel meer dan enkel track & trace. Hun systeem voor het opvolgen van de bandenspanning bijvoorbeeld zal ons een aanzienlijke brandstofbesparing opleveren.
Tony Vrancken, Manager Industrial Equipment

Subsidies voor veiliger en groener transport

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *