Vincent Logistics kiest Suivo voor het opvolgen van 210 trailers en 26 heftrucks

Elke Kraemer

Vincent Logistics kiest Suivo voor het opvolgen van 210 trailers en 26 heftrucks

Vincent Logistics, de dienstverlener in transport & logistiek uit Herstal, gaat zijn trailers en heftrucks uitrusten met het telematicasysteem Suivo. Door de samenwerking met Suivo kan het zijn productiviteit en klantenservice verhogen.

Vincent Logistics staat in voor het transport van zowel gepalletiseerde industriële producten als bouw-, hijs- en hef-, en landbouwmachines. Het bedrijf van Jean Vincent is actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Ierland, Slovakije, … Vincent Logistics zocht een partner voor het opvolgen van zijn 210 trailers en 26 heftrucks. In Suivo vonden ze de ideale partner, voor hun huidige én toekomstige plannen.

Enorme tijdswinst

Op dit moment neemt het lokaliseren van de verschillende trailers veel tijd in beslag. Dispatching moet heel wat rondbellen, wat veel stress veroorzaakt, zowel intern als bij de klant zelf. Met de autonome trailer trackers van Suivo ziet dispatching in één oogopslag waar alle trailers staan. En kunnen ze nagaan of ze al dan niet geladen zijn.

We willen onze klantenservice aanzienlijk verbeteren. Door het real time trailer overzicht van Suivo kunnen we een efficiënte planning maken en klanten sneller helpen. Bovendien kunnen we vragen van klanten snel en nauwkeurig beantwoorden, wat nodig is in een tijdperk waarin klanten steeds hogere eisen stellen m.b.t. responstijden.
Jean Vincent, Gedelegeerd Bestuurder

1 platform

Vincent Logistics zal naast de trailers ook zijn meeneemheftrucks in Suivo opvolgen. Het was een belangrijke vereiste van Vincent Logistics om al hun werkmiddelen in 1 platform te kunnen beheren. Ook de integratiemogelijkheid met hun bestaande ERP-pakket heeft meegespeeld in de keuze voor Suivo.

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *