checkinat work aanwezigheidsregistratie

De beste methodes voor tijdregistratie van je werknemers

november 17, 2016  Els Put

No Comments

Time is money. Wie mobiele ploegen tewerkstelt, weet hoe belangrijk het is een transparant overzicht te hebben op werk- en reistijden. Want volg je je werkkrachten niet goed op, dan stoot je al gauw op heel wat administratieve problemen. Hoeveel betaal je je werknemers als je niet precies weet hoe lang ze hebben gepresteerd? En wat kun je klanten aanrekenen als je niet over exacte transportgegevens beschikt?

Hieronder vind je enkele flexibele methodes om de tijdregistratie van je werknemers snel en foutloos bij te houden.

1. Op de werf

Met het Check in at work-systeem krijgen bouwbedrijven een gebruiksvriendelijke oplossing voor de recente wet op aanwezigheidregistratie. Time én money. De tijdregistratie van je werknemers en andere gegevens lopen rechtstreeks binnen in jouw eigen software, apps en toepassingen. Alle invoer gebeurt dus volledig automatisch én foutloos.

Afhankelijk van jouw voorkeur voorziet Suivo een prikklok of werfpaal op de bouwsite. Beide tools zijn mobiel: is je project afgerond, dan neem je ze gewoon mee naar de volgende werf. Aanmelden doen je werknemers met onze individuele Construbadge of RFID-kaart. Even tikken tegen de aanmeldingstool en de registratie is voltooid. Supergemakkelijk, supersnel.

2. In de wagen

Ook om de reistijden van je werknemers bij te houden, kan je Suivo’s registratieoplossingen gebruiken. Dat gaat zo: onze installateur monteert een registratietoestel in de voertuigen uit jouw vloot, en zoals op de werf gebruiken je werknemers een persoonlijke bestuurderskaart om zich aan te melden.

De gegevens die je binnenkrijgt, tonen je niet alleen de rijtijd, ze laten je ook toe om kilometer- en mobiliteitsvergoedingen te bepalen. Wil je nog gedetailleerdere gegevens ontvangen, zoals realtime statusupdates over je chauffeurs? Kijk dan gerust eens naar onze Track & Trace-oplossingen. Andere uitbreidingsopties, zoals Protime-koppelingen en diefstalpreventie, zijn ook beschikbaar.

Wat win je ermee?

Time én money. De tijdregistratie van je werknemers en andere gegevens lopen rechtstreeks binnen in jouw eigen software, apps en toepassingen. Alle invoer gebeurt dus volledig automatisch én foutloos.

Dankzij de tijdregistratiemethodes van Suivo wint een van onze klanten een dag per week die hij vroeger volledig aan administratiewerk wijdde. Een andere klant schat er twee fulltime administratiejobs mee te vermijden – tijd die de medewerkers op een andere manier kunnen invullen. – Robert Hauboudain

Rein Meirte is our Marketing Innovator. Specialized in innovation management, she's always looking for future trends and interesting developments.

Cool stuff

30/03/2021

Eco-driving: ecological and safe

Data analysis offers rational insights into the driving behavior of your drivers.

25/03/2021

Internship at Suivo: Yasmine and Tina

In March 2021, Yasmine and Tina joined us at Suivo for a six-week internship.

25/03/2021

Trailer tracking for your organization

Our Hydrogen trackers and trailer units can also be used for truck & trailer pairing.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.