Back to events

Google Cloud powered oplossingen voor de Bouw

In deze sessie zullen we bespreken hoe oplossingen gebouwd op Google Cloud Platform als driver dienen om actuele problemen op te lossen, op, en rond de bouwplaats.

Kom meer te weten over Google Cloud powered oplossingen voor de Bouw wereld.

Tijdens het webinar zullen het Google Cloud team voor de bouw en Localyse (onze partner voor ons kloppend hart de #GoogleMap van Sauivo) informatie geven over Google Cloud Platform en hoe dit platform bijdraagt om bouwspecifieke oplossingen te ontwikkelen en te leveren aan klanten.

In deze sessie zal je zien hoe oplossingen – gebouwd op Google Cloud Platform – als driver dienen om actuele problemen op te lossen, op, en rond de bouwplaats.

Tijdens dit webinar zal Google en Localyse meer vertellen over oplossingen zoals Suivo – powered by Google Cloud Platform:

  • Suivo: Wilt u uitvinden wie er aan het werk is met een machine, of een machine onderhoud nodig heeft of wat de bezettingsgraad is van uw apparatuur? Suivo heeft verschillende oplossingen gebouwd op het Google Cloud Platform en bedient daarmee veel bouw en constructiebedrijven in Nederland en België.

  • ODIQ: Guido Vos vanuit Bam Infra zal vanuit zijn verkeerskundige rol toelichten hoe de rijke verkeersdata van Google Maps hen helpt met efficiënter werken.

When?

July 9, 2020
16:00–17:00 CEST

Where?

Google Meet (Online)