Back to all jobs

Customer Support Medewerker

Wij groeien en ons customer succes team in Edegem heeft versterking nodig! Ben jij de Customer Support collega die wij zoeken?

WHERE
Antwerp
WHAT
Customer Support Medewerker
COMMITMENT
Full-time
SHARE

Customer Support Medewerker

Jouw jobomschrijving:

In de rol van Customer Support medewerker staat het helpen en adviseren van onze klanten centraal. Met ons team streven we ernaar onze klanten een “first class support ervaring” te bieden.

Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het bieden van technische en functionele ondersteuning aan de klanten op vlak van de hardware – onze trackers, tags en sensoren, en onze software – het Suivo IoT Cloud platform. Je verdiept je dagdagelijks in de inhoud en de technische specificaties van het platform waardoor je een doorgedreven kennis uitbouwt. Het is jouw missie om onze goede reputatie alle eer aan te doen door uitmuntende support te bieden.  Elke dag maak je het verschil voor onze klanten, daar word je toch zelf blij van?

Wat zien we als belangrijke verantwoordelijkheden van jou:

 • Als first line medewerker reageer je snel en adequaat op vragen van klanten en help je de software en hardware issues op te lossen.
 • Je registreert dagelijks tickets in het ticketsysteem en behandelt bestaande tickets. Je doet een primaire analyse van gemelde vragen/storingen en indien nodig escaleer je deze verder naar andere collega’s.
 • Contact houden met de klant onderhouden tot het probleem is opgelost. Documenteren van de geboden oplossingen in een FAQ en rapporteren van terugkerende issues zodat we in staat zijn om een structurele(re) oplossing te bedenken.

 

Herken jij je in dit profiel? 

We zoeken een positief ingestelde, leuke collega met een passie voor IoT en Software.

 • Je behaalde een opleiding in IT of je beschikt over een eerste ervaring in een gelijkaardige functie (helpdesk/ support). Recent afgestudeerden zijn ook welkom!
 • Een leergierige persoonlijkheid en passie voor technologie past in ons team.
 • Vanzelfsprekend is klantvriendelijkheid een grote sterkte. Je toont een flexibele werkhouding en werkt grondig en nauwkeurig.
 • Je bent een communicatieve, enthousiaste en hulpvaardige persoon die complexe vraagstukken niet uit de weg gaat.
 • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands. Ook een goede kennis van Frans en Engels is vereist.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een fulltime, vast contract van onbepaalde duur.
 • Elke dag een portie uitdagingen.
 • De ruimte om te groeien in je rol.
 • Een aantrekkelijk, marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, een pensioenspaarplan, een maaltijdvergoeding, een tussenkomst voor je mobiliteit, 28 vakantiedagen en glijdende werkuren.
 • Een grote familie. Suivo maakt deel uit van the Geo Square companies.
 • Suivo is een ambitieuze scale-up, een dynamische omgeving waar ondernemerschap erg gewaardeerd wordt. Je komt terecht in een flexibele cultuur, in een team met fijne collega’s waar creativiteit heerst en nieuwe, state of the art technologieën alle aandacht krijgen. Innovatie zit in ons DNA.

 

Over Suivo

Suivo levert kwaliteitsvolle data & inzichten om bedrijven nog beter te maken. We hebben er onze missie van gemaakt om alles te connecteren.

Suivo is een Internet of Things bedrijf. Wij combineren software, hardware en connectiviteit om business processen te optimaliseren. Met onze trackers, tags en sensoren verzamelen we gegevens, zodat de wagenparken, machines, gereedschappen en medewerkers van onze klanten nog beter kunnen ingezet worden.  Het maakt plannen, beheren en analyseren ‘a walk in the park’!

Bij Suivo heerst een motiverende winnersmentaliteit. Je werkt er in een stimulerende omgeving en je zoekt dagelijks, samen met je collega’s, naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Lees meer over jouw toekomstige werkplek: www.suivo.com.

 

Interesse?

Dat is goed nieuws.

Stuur ons je cv en laat even weten waarom wij jou nodig hebben. Dat kan via e-mail naar

jobs@geosquare.eu.

Tot binnenkort!

 

Apply for this job